10 Şubat 2015 Salı

Sonuçlar Gelir, Hoş Gelir...


Final notları da hoş geldi ve sonunda şu karmaşık durumdan da kurtulmuş bulundum efendim... Malum; daha önce de bahsettiğim gibi, ilk Aöf Sosyoloji okumaya başladığım senenin ilk dönemimdeki rahatsızlığım sebebiyle aldığım kötü sonuçlar, bu zamana kadar sorunları taşıyıp durdu ilk dönemlerde. Son alttan dersler ve kredi sebebiyle 2.sınıfımın ilk döneminden alamadığım dersleri de vermiş bulunuyorum bugün itibariyle. :) 


"Çalıştım oldu" diyebiliyorum rahatça, çünkü cidden de öyle oldu. 2 senedir şu sonucu alabilmek için uğraşıyordum, alttan dersleri bitirme uğraşı. Final sonuçları, bu dönemin vizelerine göre biraz düşük gelmiş olsa bile, bence hiç fena değil. Bu sene normal de 3.sınıf olacağım yerde, ilk dönemimi ikinci sınıf olarak okudum. Şimdi durum nasıl olacak da edecek, ikinci dönemde 3. sınıfa devam edeceğim merak ediyorum.

Başıma ilk defa geldi bu dönemki durumlar, önümüzdeki dönem de bir ilk olacak benim için. Gerçi sağlık olsun da, diyorum. Çünkü cidden gerisi önemli değil. Sıkıntılar gelip geçer de yine, sağlık bir gitti mi elden, geri getirmek öylesine zorlu bir süreç ki...

Velhasıl, öyle böyle derken hal böyle. Final sonuçları da iyi geldiğine göre, Antalya tatilini de daha çok hakettim mi ne? dedim bir ara kendime, memnuniyetimi dile getirmek içindi ama sadece. :) Böyle düşünürüz de mi nedense; hakediyor muyuz, yeri midir, sırası mı şimdi? Oysa ne geliyorsa, zamanı olduğundan ve hakettiğimizden geliyor bence. En azından ben böyle düşünüyorum. Hakkıyla, yeri ve zamanıyla; güzel sonuçlar alabilmek dileğimle, sevgiler... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...