8 Aralık 2014 Pazartesi

Vizeler Güncesi - 2014 Aralık


Vizeler dün bitti ve rahata erdim yeniden nihayet.  Üstteki resim dün son sınav oturumumdan çıktıktan sonra çektiğim bir gökyüzü raporu. Alışkanlık oldu biraz, sınav sonraları da gökyüzünün halini yakalamak.  Ki normalde de gökyüzü fotograflamalari, sevdiğim nice güzelliklerden biridir... :)

Sınav güncesi yazmak geldi bu sefer içimden,  ne yaptık nasıl geçti sınavların olduğu bir haftasonu daha diye...

İlk gün; saat 14.00'de ilk vize oturumumda iki dersimin sınavına girdim, şükür ki güzel geçti.  Ilk gün iki ders ile sınırlı idi günümüz, sonrası ise bizden çok öncesinde sınavından çıkan ablama alışveriş merkezinde buluşmamız ile devam etti. Çok gezmemiş de olsak hava almak bile iyi geldi... :)


1,5 saat sonrasında AVM'den çıktıktan sonra, ablamlarin eve doğru devam ettik. Kuaförümüz ablamlarin oturduğu semtte artık. 6 ay önce tesadüf eseri yol üstünde tek düz ayak olarak kuaförümüzü bulup "buraya kestirelim saçımızı" demişti annem. İyiki bulmuşuz, dedik sonrasinda da. Bu sefer de aynı kuaföre gittik Cumartesi akşamı. Bu sefer ablam da dahil oldu bize. Üçümüz de memnun ayrıldık kuaförden ve kuaförümüz oldu böylece artık Fatoş abla. Hoş sohbeti ile işini severek yapan bir bayan kendisi. Bazen güzel insanlarla da yollarımız karşılaşıyor, güzel sohbetlerle ve güzel dostluklarla güzelleştiriyor günümüz şükür,  ))

Üstteki resim de vizelerin ilk gununun aksamı anne ve kızları adlı bir fotoğraf çalışması oldu böylece,  6 Aralık hatırası. Maşallah bize, anne ve kızları olarak... :)


Bu da kuaförde iken, kısa saçına kavuşmuş ben. 3 oluyor böyle kısa saç kestiriyorum, iyiden iyiye alıştım kısa saç kullanmaya. Bu sefer daha da cesaretliydim, güzel olacağına ve bana artık en çok yakışanın kısa saç olduğuna emindim. Ve eminim artık,  uzun saç kullanmak benim için biraz tarih olmuş durumda. :) 

Bu kadar saç mevzuusuna takılma durumum, eskiden uzun saça bayılıyor olmamdı. Burada yazmıştım 6 ay öncesi bu konu hakkında da. Hayatta büyük konuşmamak gerek işte.  Insan söylediğini böyle tersine çevirebilirsiniz sonra. Aklıma gelmezdi kısa saça böylesine alışacağım. :)


İkinci güne gelirsek vize mevzuusunda; Sabah 9:30'da ablamin ayrı yerde benim ayrı yerde olmak üzere sınavlarımız vardı. Erkenden çıkıp öncelikle ablamin sınav yerini bulduk onu bıraktık annem babam ve Kaganim, sonra benim sınav yerime yetiştik. Sabah 1 dersim vardı,  öğlen 2de ise 3 dersim vardı. Sabahki alttan dersi,  öğlenkiler dönem dersim. Ablamin benimki gibi durumu yoktu tabi, o daha 1.sinif.  Durum böyle olunca sınav yeri, AVM ve sınav yeri şeklinde yer değiştirdik biz annemlerle. Avmde ders çalışmak durumunda da kaldım tabi böylece. :)

Sonuç olarak, Pazar günkü öğlen oturumumda iki dersim harici güzel geçti vizelerim diyebilirim. Sınavlara hazırlık sırasında grip de olmam beni epey yormuş, vizeler bitince daha iyi anladım. Dün yattım dinledim de biraz kendime geldim. Yoksa bir vizelere hazırlık bitiremez beni değil mi, yılların öğrencisiyim sonuçta. :)

Böyle geçti vizeler işte; şükür bunu da atlattık, darısı finallere insallah. Yeni haftaya da girdik bile girdik yine, mutlu günlerimiz olsun inşallah. Sevgilerimle...


Not: Bugünden itibaren 1-2 hafta kadar ablamlardayiz yine. Ablamlarin tabletten yazabildiğim kadar burada olacağım ama tablet klavyesine alışmam biraz zaman alacak sanırım. Tablet klavyesi daha zor arkadaş, klavyeyle yazabilmek için iki avucuma tableti sığdırmaya yeni alıştım. Kolay gelsin bana ve benim gibilere. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...