14 Nisan 2014 Pazartesi

Pazar Yazısı - #3


Ben bu yazı dizimin altında, Pazar günlerimi ve tatil anlarının bıraktığı izleri yazıyorum. Diğer Pazar Yazısı yazılarımı, burada bulabilirsiniz. :)


Nihayetinde bir Pazar'ın daha sonuna geldik. Ben bu yazıyı yazarken pazar gecesi bitti, Pazartesi'ye gireli bir saat oldu bile... Benim için yoğun geçen 1 haftadan sonra yazabiliyorum şimdi nihayet...

Bu Pazar güzel bir Pazar'dı yine. Ve yorgun geçen haftaya yakışır bir Pazar oldu bir de. Bir hafta kadardır yoktum buralarda, ama şimdi geri döndüm. Umarım sizlerde buralardasınızdır hala? :)


Buralarda olamamamın sebebi, derslerime odaklanmamdan ötürüydü bu hafta. Ben yazarak çalışmayı seven ve yazarak çalışırken derse daha iyi odaklanabilen biriyim. Gün içinde Kağan'la bol bol vakit geçirmelerim ve onun izin vermemesi doğrultusunda yazarak çalışmalarımı bu dönem de planladığım gibi gerçekleştiremedim. Ancak son 2 hafta kala Pazar notlarımı yazarak çalışmaya başladım. Ve bu epey zor oldu, bir haftada normal not tutarmışçasına çalışmak yani. :) Özet çıkarmak gibiydi elbette, ama konular epey uzun olduğundan bir o kadar da zorlayıcı oldu. Bu kadar uzun yazı yazmaya yazmaya hamlamış olduğumu anlamış oldum böylece... :)

Kısacası, bir daha ne olursa olsun bir şekilde bu durumu böyle çalışmaya bırakmamaya karar vermiş bulundum bir daha. Ama tabii ki; ben plan yaptıkça bu noktada bozuluyor bu durum, birkaç dönemden beri... Olsun ben yine de karar vereyim de yine, gerçekleştirebilirim umarım vizelerden sonra bu durumu. Hem en nihayetinde vizelere istediğim gibi hazır olacağım ya, değil mi? :)


Velhasıl demiştim ya, bu biten bir Pazar'ın daha yazısı diye; bugün derslerimi kolaylamak için uğraşlarımı sürdürmemin yanında, ablam eniştem ve babam ile bir de film izledik. Bugün annem kahvaltıdan sonra yengemlerle türbe gezmelerine gitti. Biz de geri kalanlar olarak; gerek balkon gerek de film keyfi yaptık. :) Pazar gününün arda kalanlarından bahsediyorsak, bunları da eklemek gerek değil mi? :)


Tivibu'nun kayıtlı filmlerinden, Cameron Diaz, James Marsden ve Frank Langella'nın başrollerini oynadığı film olan The Box'ı izledik. Filmi her ne kadar ablam babam ve eniştem benim kadar beğenmedilerse de, ben çok hoş buldum. Tavsiye ettiklerim arasına girdi bu film diyorum sizlere... :)

Daha çok konuşmayı diliyordum aslında, ama epey geç oldu. Yarından sonra geçtiğimiz haftada olamadığım kadarı fazlasıyla telafi etmeye çalışacağım. Çünkü ben yazmayı çok özledim, bol bol derslerim için yazı yazmış olsam da. :) 

Yorucu bir haftanın ardından, ben buradayım demek istedim böyle işte. Görüşmek üzere, sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...