10 Ocak 2013 Perşembe

Sınavlar Biter, Planlar Yapılır...


Cumartesi başlayan sınavlarımı, Pazar günü son 4 dersimin sınavlarını da olarak bitirdim. Açıköğretim'in ilk vizelerine girmiş bulundum. Ve bu haftayı planlarımı hazırlamaya notlarımı tekrar toparlamaya ayırdım. Ve; Sınavlar Bitti, Planlar Yapıldı. İşte buradayım...

2012'de fazla düzenli yazı yazamamıştım. Ancak bu sene elimden geldiğince düzenli yazmak amacım. Yazmayı seviyorum ve bırakmadım hiç. Ama iş blog yazmaya gelince hala tam düzeni kuramadım işte... Hem bu yeni yıl bloğumla ilk yeniyıla girişimdi benim... :)

Planlarımdan bir ders planım kaldı bir tek. Bir de hayallerimi gerçekleştirmek üzerine planlar... Egzersiz planımı ve egzersiz düzenimi sağlamak için not alacağım defterimi ayarladım bugün... Odamı ve Kitaplarımı da toparladım. Bu sebeplerden içim rahat bugün.

Aslında son zamanlarda bu üşengeçlik olduğundan beri içim epey sıkıntılıydı. Umarım geçecek. İçim şimdi rahat, ama düzen oturdukça daha da rahatlayacak... :) Dersler konusunda sıkıntı yokta, egzersiz planını bir rutine alabilsem... Ama yaparım ya, hem ben istedikten sonra. Ne kadar çok hareket, o kadar çok forma girmek de olur inşallah... İstiyorum, Yapacağım... :)

Yarın planımı uygulamaya başlayacağım. Annemin yarın akraba günü de var, ev şenlik olacak yine. Annem son hazırlıklarını tamamlarken yazıyorum şimdi. Ve yarın merhaba diyeceğim yeni egzersiz düzenime... :)


Bu arada tüm yurt, genel olarak bir kar yağışına hakimdi, 2-3 gündür. Burası da bir hayli güzeldi. Kar yağışı bugün durdu. Ben ancak bugün fotoğraflayabildim o güzel görüntüleri. Bence kışın en güzel kartpostalıdır, Kar... :)


Bu Kar'ın ilk gününden. Yılın ilk karından, kart topum-du-. Babam ilk gün benim için getirmişti dışarıdan. :) 


Bu da bu sabah annemin çektiği fotoğraflardan bir görüntü. İlk günkü kar görüntüleri ile örtüşemez tabii... Allahım cümlemizi korusun böyle havalarda. Annemle babam dün kara saplanmışlar. Verilmiş sadakamız varmış, Pazardan dönerken çok kötü kaymışlar. Aman dikkat edelim lütfen kendimize... 

Sevgilerimle. Sağlıcakla kalın... :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...