6 Ocak 2013 Pazar

2 Dakika Öylesine İyi Gelir Ki Bazen...


Dün sadece 2 dakikalık ayrı bir güzel ana eriştim. Aslında bu anlarla birkaç senedir çok karşılaşıyorum;  Ayrılıkların getirdiği özlemler ve sonucunda kavuşmalar ile oluşan o güzel anlar... Dün işte tam böyle bir an'ı yaşadık annemle...

Hiç aklımızda yokken gerçekleşti olaylar. Dün bilindiği üzere benim ilk açıköğretim sınavlarım vardı. Babam Cumartesi günü de çalıştığı için Mustafa Dayım Yurdagül Yengem ve Annem ile gittik sınava, saat 9:30'da başladı sınavım ve ben yarım saat önce 10:30'da çıktım sınavdan. 3 sınavımı dün verdim, 4 sınavımı da bugün annem ve babam ile gittim, bitirdim geldim... :) Sınavlar mı? Sağ salim atlattık şükür, Sonuçlara bakacağız. :)

Dünden bahsediyordum; Yengemlerle sınav sonrası Ikea ve Anatolium'a gezmeye gittik. Bilen bilir, Bursa'da Terminal'in az ilersindedir Ikea ve Anatolium. Önce Ikea'yı ardından da Anatolium'un alt katını geziyorduk ki, O sırada 6 aydır Sındırgı'dan döndük döneli yüz yüze görüşemediğimiz, hem sınıf hemde can arkadaşlarımdan olan Pelin'im mesaj attı. İstanbul-Sındırgı istikametindeymiş, Sınava gidiyormuş.

O Gemlik'teyim Bende Ikea'dayım diyince, ikimizde keşke otobüs biraz uzun süre mola verse Bursa Terminalinde diye duaya başladık. Bu fırsat kaçar mı? Kaçmadı şükür. :) Bana öyle bir sıcak bastı, öyle heyecanlandım ki. Otobüs 15 dakika mola verince, bir an gelemez diye düşündüm. Ama Pelin'im terminal'den Anatolium'a yol kattetti Ve 6 ay sonra Pelin'imle kavuştuk. :)


O 2 dakikalık an, dişlerimiz açıkta ve birbirimize sarılmalarla geçti. Objektifin arkasından da annem bize gülüyordu. :) 

Öyle mutlu olduk ki 3ümüz, keşke daha fazla görüşebilseydik... 2013 için dualarımdan biri gerçeklemiş oldu böylece... Hasret çektiğim arkadaşlarımla kavuşmayı dilemiştim. Umarım Buket'im, Alev'im, Burcu'm ve Dilek'imle de görüşebiliriz... Hepsini yeniden görebilmeyi çok ama çok istiyorum. :)

Pelin'im, 2 dakikalığına da olsa yanımıza geldin ya dün, çok ama çok mutlu ettin bizi. Umarım daha uzun süreler görüşebildiğimiz günler gelir yeniden...

Yani diyorum ki; 2 Dakika Öylesine İyi Gelir ki Bazen... :) Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...