3 Kasım 2021 Çarşamba

Dr. Clinic Maceramız Başlıyooor... - Kasım 2021

 

Nihayet beklenen ay geldi, senelerden sonra ilk defa Kasım ayını bu kadar büyük hevesle bekledim. Şimdi neler yapacağımızı, nasıl olacağını sizlere de anlatmak vaktidir. :) 


Dr. Clinic Maceramız Başlıyor artık, iki gün önce ilk üyelikler gerçekleştirildi. Sistemin izin verdiği kadarıyla devam ediliyordu dün akşam üzeri nihayet benim üyeliğimi de gerçekleştirebildik. Yeni sistemimizin ilk zamanlarının alışma turları bunlar... :)

 İçimdeki heyecan katlandı, üyelik bana kadar gelmişken biraz duraklamıştı ama o da tamamlandı çok şükür. Ama o kadar çok başvuru yapan, o kadar çok sisteme girişi yapılmaya çalışılan var ki; anlatılmaz yaşanır diyorum. Diliyorum ki, birazdan anlatacaklarımdan sonra, siz de numaranızı ve bilgilerinizi bırakırsınız da şu yeni süreci beraber yaşar; bir network markasının ilklerinden oluruz beraber... =)

35 yıllık bir Türk Markası Dr. Clinic, 4 yıldır e-ticarette ve ilk defa network marketinge giriyor bu sene... Pandemi döneminin başlarında ülke içine ve dışına dezenfektan üretimi ve dağıtımı konusunda çok başarılı olmuş, bu konuda ihracat şampiyonu olmuş bir firma... Network kuruculuğuna gelince; kuruluş aşamasında bu alanda çalışmış ve deneyimi bulunan 4 kurucusu bulunmakta... Bu kuruculardan biri, Altınbaşak Ekibimizin As Başkanlığını da gördüğümüz Kadriye Altınbaşak. :) Kendisiyle 11 aydır çalışıyorum, onun ekibiyle ve onun bizlere sunduğu eğitimleriyle bu işi öğrenenlerdenim. Başarılı, azimli ve ekibine de güç veren bir kadın. Güç dediğimi nasıl algılıyorsunuz bilmiyorum, ama ben işi öğretmeye ve her türlü bilgilendirmeye hazır halde destekçi anlamında söylüyorum... İyi ki dediğim konulardan biri son 1 senedir; iyi ki onun ekibine katıldım, onunla ve hayatıma değer katan insanlarla ekibimiz sayesinde tanıştım. =)


İşte şimdi de Kadriye Altınbaşak ile beraber çalışmaya devam ettiğimiz yeni network markamızın adı DR. CLİNİC. Network'te yeni ama Türkiye'de haylidir piyasanın sevilen yerli markası... Kadriye hanımın kuruculuğunda bulunduğu sistemimiz, olduğunca adil ve görülen bilinenden hayli ayrı bir sistem. Bir kere biz en alt tabandaki kişiye bile kazandırmak istediğimiz için çıktık yola. Network, satış yapmak ve yaptırmak üzerine kurulu bir iş düzenidir. Satış yaparsınız, satış yaptırırsınız ve ekibinizle beraber primler kazanarak ilerlersiniz. Sistem her ay başında en üstten en alttakine herkes için sıfırlanır...


-- İşte Network Marketing sisteminde %7'den başlayan prim dağılımımız %0 konumunda olan üyemize işlemezdi. Bizim sistemimizde ise %0 bile prim kazanıyor olacak. Hem kendi sattığı ürünlerin karını kazanacak, hem de altındaki ilk nesil üyelerin sattığı 250 TL'lerin her birinden %5 prim kazanacak. :) (Bu bizim sistemimizle bir ilk olacak...)

-- Lansman açılışımızı 8 Kasım 2021 Pazartesi günü, çok coşkulu şekilde gerçekleştirecek olan Dr. Clinic; 8 ve 9 Kasım'dan itibaren sipariş verilebilir ve sistemleri çalışabilir hale getirecek. Açılış Lansmanımızı Demet Şener sunacak, açılış konserinde ise Gülşen sahne alacak... :) Daha başka sürprizler de olacağını söylüyorlar ama yaşayıp göreceğiz artık! (:

-- Ürün yelpazemize gelince; 1 yıl içerisinde gitgide genişleyecek olan ürün yelpazemizde, temizlik ürünleri, cilt bakım ürünleri, kozmetik malzemeleri, aksesuarları, çay kahve ürünleri, zayıflama ürünleri ve de gıda takviyesi ürünlerimiz yer alacak öncelikle... Bu ürünlere zamanla mutfak ürünleri, iç çamaşır ve pijamaları, hayvan şampuanları ve aklınıza gelip gelemeyecek başka ürünler de eklenip kataloğumuzda yerlerini alacak. =)

-- Dr. Clinic Üretim Fabrikamızla Hadımköy'de ve toplantılarımızı yaparken çocuklarını ve eşlerini de kabul edecek villamız ise Zekeriyaköy'de olmak üzere, aranılan aile ortamını sunan bir network firması olacak. Çünkü bu yola "kazanmayan kadın kalmasın, çalışmasının önünde "çocuklarımı nereye bırakacağım?" sorunlarıyla karşılaşan anneler zorlanmasın" diye çıkıldı. Her birimiz için yani! (:

-- Şirketimizin bize sunduğu bu yönde rahatlık olarak, Annelik Bonusu da olacak. Müdürlük seviyesinde doğum yapan annelere, çocuğu için bir çeyrek altın verilecek. :)

-- Araba Bonusumuz olacak bir de; Müdür olup alt kollarında 8 müdür çıkarttıktan sonra, Dr. Clinic aracına 1 sene boyunca sahip olabilecek sponsorlarımız. Şayet bu müdürlükleri kendisiyle beraber 1 yıl içerisinde 3 kez düşmeden korur ise, araba sponsorun olacak... :)

-- Ekip kurma konusuna gelinirse, başlangıcı çalışma kapasitenize göre ayarlayabilirsiniz. Yatay ve dikeyde ekip kurmak mümkün olacak, ki buna unilever sistem deniyor. Bu sistem en adil ve en kazançlı sistem olarak kabul edilebilmektedir. 


Bu şartlarla Dr. Clinic'i tercih etmemizin ilk sebebi de "daha adil bir sistemde yer alabilmekti" zaten... =) Bunu da maddeleriyle sizlere açıkladım diye düşünüyorum. Aklınıza takılan soruları da yandaki mail adreslerimden bana ulaşarak sorabilirsiniz... (Veya bu yazının altına yorum yazarak bilgilerinizi de bırakabilirsiniz. Yorumları paylaşmadan sadece ben görüp bilgileriniz aracılığıyla size ulaşabilirim!)


Şimdi Gelelim "İlklerden Olmanın Önemine";

Düşünün ki yepyeni bir iş sahası açıldı ve bu sahayı deneyecek ve önerecek kişiler de bizleriz. Network'te son zamanların en sık reddedilme sebeplerinden biri "zaten herkes yapıyor, ben neden yapayım?" idi. Şimdi öyle bir durum yok, üstelik herkes yapıyor olduğunda bile üye olup indirimli satın almak en mantıklı çözüm yolu olmaya devam ediyor olacak.

Evet, internetin yoğun olarak alışverişte kullanılması açısından her şeyin daha ucuzunu koymaya and içmişcesine çalışan alışveriş sitelerimiz var ve bu konu çoğu firma için çok sıkıntılı. "Ben network yapıyorum ama onlar daha ucuza satıyor önüme geçiyor" diyenler de çoktu. 

Dr. Clinic bize bunun sözünü verdi, ürünlerimiz aklınıza gelen marketlerden  çekilecek ve internet sitelerinde de sadece üeünlerimizi sadece şirketimiz kendi adıyla satabilecek.. :)

Firmamız diliyoruz ki de sözlerini tutacak; hiçbir internet sitesi sizin bizim aldığımızdan uygun fiyata satamayacak. Şayet onlar indirimli alıyorlarsa da, siz de indirimli alabiliyor ve satabiliyor olacaksınız denildi. Yani genişleyecek ürün yelpazemiz ile biz network'ün en sevilen ve tercih edilen marketi olmaya geliyoruz. Başaracağımıza yürekten inanıyorum ki, seneye bugün çok daha güzel yerlerde olacağız ve ben sizlere böyle bir yazıyı daha avantajlı konumlarımdan yazıyor olacağım... =)

Son Olarak Bahsetmek İstediğim Konu İse Şu; Bir İşi Yapacaksanız, O İşi Yapmayı Öğrenmeniz Çok Mühimdir! Bizim Altınbaşak ekibimizde, alanında uzman kişileri eğitmen olarak tutup eğitimler planlayarak, işimizi öğretip özgüvenimiz tazelenir. Haydi satış yap denmez, çünkü bizim ekip kurucularımız ve müdürlerimiz bilir ki; her iş eğitime tabi tutulmadan yapılmamalıdır. :) 

Böyle bir ekipte yer alıp, ücretsiz eğitimlerine katılarak işinizi öğrenerek kazanmak isterseniz ve kazanırken güzel dostluklar da kurmak isterseniz; aşağıdaki formu doldurarak veya doldurmadan bana numaranızı bırakırsanız sponsorunuz olarak size daha detaylı bilgi verip kazanç yolculuğunuzu beraber planlamaya başlayabiliriz. 

Sponsor Linkim; 
https://www.drclinic.com.tr/TR37494226

İnşallah ekibimizde görüşür, beraber nice güzelliklere yol alırız. :)
Sevgilerimle... 

(Not; şayet direkt formu doldurursanız, bana bildirmeyi unutmayın. İlk süreçler olduğu için sistem hataları olabiliyor. Ne olur ne olmaz bir karışıklık olursa düzeltebilmemiz için gerekli bir nottur bu!) Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...