23 Nisan 2018 Pazartesi

23 Nisan Kutlu, Günümüz Mutlu




Bugün tüm çocukların bayramı; 23 Nisan. Kağanımızın çocuk bayramını neşeyle kutluyorum sabahtan beri ama bugünün bir diğer özel önemi de annemin doğum günü olması... :) İki güzel anlamın bir arada olduğu güzel ve özel bir gün bugün. Özel günleri seviyorum, bazı özel günlerin haricinde. Hani çoğumuz için anlamsız gelen ve de herkes için aynı şeyi ifade etmesi beklenip de ifade etmeyenleri...

Her gün çocukların olmalı ama bugün Kağanımın da çocuk bayramı, içindeki çocuğu kaybetmemiş bizlerin de... Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün bize armağan ettiği bu özel günün tam anlamını bilemese de artık kavrıyor yavaşça yeğenim ve kendisine armağan edilen bayrama sahip çıksın diye elimizden geleni yapıyoruz biz de. Bugün bayramına sahip çıkmasını öğrensin diye, kutlaması gereken özel günlerden biri haline getirmeye çalıştık yine; bayramını güzel bir oyuncak ile kutladık. Bilsin kendisine hediye edileni, yaş aldıkça da öğrensin ve öğrensin somut olarak da dedik... Artık hatırlayacak yaşta günlerini ve gecelerini, kendisine hediye edilenleri... :) Çok mutlu oldu kuzum ve bugünü yine oyunlar oynayarak geçirdik yeni oyuncağı sayesinde de. :)


Üsteki fotoğraflar; 15 Nisan 2018 günü, annem babam ve yeğenimle beraber ara sınavıma gittiğimiz gün, ara sınavımdan sonra gezmeye gittiğimiz Avm'de çektiğim fotoğraflar... Anneanne-torun, bu yazı için çekmişim resimlerini sanki... :)

Ve Annem; bugün onun doğum günü demiştim ya, aslında benim için daha fazlasını içeriyor... Çünkü o'na ne desem az geliyor çoğu zaman; anne diyorum ama daha çok şey demek de istiyorum. Canım, gücüm, cesaretim, dünyam... :) Allahımın verdiği en güzel varlık benim için şükür ki. Allahın bana verdiği en güzel koruyuculardan biri annem, diğerleri de babam, ablam, eniştem ve yeğenim Kağan. Ailemin varlığına şükür ki her biri bu dünyadaki koruyucularım ve desteklerim benim... :)

İnsan doğuyor ve birilerine koruması gözetmesi için bir aileye bir çevreye doğuyorsa eğer, ailem bana karşı sevgileri ve de verdikleri destekleriyle mutlu bir birey olarak yaşamama sebep oluyorlar şükür ki... Annem, doğumuma sebep olan güzel iki insandan biri; ömrü hep mutlu olur ve dilerim ki bizlerle bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşar beraber...

Bugün annem ve yeğenim için, ikisinin de mutluluğunun üzerine düşündüğüm şeylerden biri de şu oldu; bir ömür mutlu ve de mutluluk saçan bireyler olmaları adına, Allahım bana da sağlık verir de daha da mutlu ederim onları inşallah... Bir güzel ve özel gün olarak, bugün de buraya bunu iliştirerek; ömür boyu mutlu sağlıklı ve mutluluk saçsınlar diliyorum canlarım için... :)

23 Nisan için ise; değerinin bir gün değil, bir ömür bilinmesi gereken dünyanın en değerli varlıkları "Çocuklar"dır diyorum. Bugünden başlayıp onlar için bir ömüre yayarak, dünyayı ve dünyamızı güzelleştirmemizi umuyorum. Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız Kutlu, günlerimiz hep beraber mutlu olsun... =)

Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...