30 Ekim 2013 Çarşamba

Fotoğraflarla 1 Haftam - #22


Önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarımı burada bulabilirsiniz. :)

Daha fazla fotoğraf için ise İnstagram sayfama buradan bakabilirsiniz. :)

Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım, geçtiğimiz haftayı fotoğraflarla değerlendirmek için yazdığım bir yazıdır. Yazmaya başladığımdan beri, haftalık olarak değerlendirmenin bana epey faydasının dokunduğunu farkediyorum. Bir haftayı nasıl geçirdiğimi, boşa geçirip geçirmediğimi gösteriyor bu yazılar... Bu sayede haftaya değişik başlıyorum. :)

Bakalım geçtiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)



Geçtiğimiz hafta benim için film ile başladı, film ile bitti esasında. Bu hafta başında da derslere geri dönüş yaptığımdan vakit bulup yazamadım 2 gündür. Bugüne yazmak kısmet oldu. 



Dediğim gibi bu hafta film izleme halleri içindeydim. Bayramdan öncesinden beri, Film izlemeye fırsat bulamamıştım. E öncelik de Leon filminindi... Natalie Portman'ı küçük izlemek başta garipti, ama sonra alıştım. Film söylendiği kadar varmış beğendim. Burada da yorumumu yaptım. :)




Evde vakit geçiren birinin en güzel keyiflerinden biri çay keyfidir. Bence öyledir yani. :) Annemle sabah kahvaltısı sonrası çay keyfimiz sırasından bir görüntü bu... :) Kahvaltı edilir, ilaçlar içilir ve çay keyfine devam edilir. :) Not: İlaçlar kalp ilaçlarım...


Beni takip edenler, Kağan'ıma aşina olmuştur iyice. Yiğenim en meraklı çağlarında olduğundan ötürü, kitaplarıma da epey meraklı. Yırtmasa bazen bakarken, vereceğim kitaplarımı. Ancak Aöf kitapları, yırtılırsa hemen bulmak mümkün olmaz... :) 


Bu hafta biraz da Antropoloji çalışmak gerek diyerekten, Antropoloji dersini ele aldım. Biliyorsunuz, ben Aöf'den Sınavsız İkinci Üniversite kapsamında, Sosyoloji okuyorum. Bu sene ikinci senem. Geçen sene bu konudan etraflıca bahsetmiştim. Burada... :)

Antropoloji; beni dönemin ve senenin heyecanlandıran derslerinden biri, Sosyal Psikoloji gibi... :) Güzel bir ders, şimdiden sevdim. Değişik kültürler felan... :)


Yeşil ve beyaz uyumu, sevdiğim renk kombinlerinden biri. :) Beyaz'ın birçok renge yakıştığını düşünüyorum. Beyaz'ı seviyorum aslında, sade ve şık bir görüntü sunmanıza yardımcı oluyor. Aslında kendime de yakıştırıyorum bazen, kırmızı gibi. :) Bu fotoğrafın konusu; saçıma alışmaya başladım, yakıştırdım. Ve sanırım beyaz da yakıştı yine. :))


Kağan'ın reklam izleme halleri, bu haftaki fotoğraflardan biriydi. :) Sevimli ve tatlı çocuğum. (Maşallah) :)


Hava açıksa eğer, benim için günbatımsız bir hafta eksik bir haftadır. Ve bu hafta fazla da kötü değildi hava, açıktı. Ama bazı geceler üşümelerim başladı yine tabii ki, malum havalar da soğumaya başlayınca... :) 


Ve dediğim gibi, filmle başladı filmle bitti bu hafta.
Haftanın son gününün filmi, Mesajınız Var (You've Got Mail) filmiydi. 
Pazar gününün filmi ilan ettim kendisini. :)

Megg Ryan, çok ama çok sevdiğim oyunculardan biridir. Tom Hanks de çok iyi oyunculardan biri. :)
Film; konusu ve oyuncularıyla çok iyi bir filmdi yani, tavsiye ederim. 
Benim yine olsa yine izleyebileceğim filmlerden biri oldu kendisi... :) 

Bu hafta da mutlu bir hafta olsun inşallah. Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...