17 Ağustos 2014 Pazar

2014 Antalya Yaz Tatilimizdeki Kurtarıcı Ürünlerimiz


Bu sene de Antalya'da dedemlerleydik, söylediğim gibi. Tatil vaktimiz geldi güzel de geçti, gezmelerimiz daha çoktu diğer senelere nazaran. Birkaç gündür, "gittik geldik ama yazacağım daha bitmedi" diye düşünüyordum. Ama bir türlü fırsat bulamadım yine yazmaya, misafirlerimiz vardı.

Diyeceğim o ki; başlangıcı 09.07.2014, bitişi 08.08.2014 tarihleri arasında yaptığımız Antalya tatilimize dair bu sene söyleyeceğim daha çok şey var. Hayat günlüklerime kaydetmeden olmaz diyorum... :)




Pek fazla bloğumda böyle yazılara yer vermediğimi biliyorum. Ama benimde kullandığım birkaç kurtarıcı ürünüm var. Makyaj yapan biri değilim, belki bazen bir yere giderken parlatıcı sürerim o kadar. Aaa bir de 1 senedir göz kalemi kullanabildiğim görülür arada. Ama o konu biraz ayrı, bu konuya daha sonra geliriz... :)

Yazın benim ve ailemin kurtarıcısı olan 3 üründen bahsetmek istedim bugün. Bunların yanında kullandığımız roll-on vs şeylerden bahsetmiyorum. Ama bazı ürünler vardır ki, dönem dönem kurtarıcınız olur. Yukarı resimdeki 3 ürün bu yaz iyiden iyiye yine kurtarıcımız oldu... :)

Soldan Sağa Resimdeki Ürünlerimizden Bahsedeyim; 

1. Oriflame Optimals Serisinin Tonik'i; Bu ürünü Oriflame Satış Danışmanlığı yaptığım sırada denemeye başlamıştım, yağlı cildimden ötürü. Tabii aynı serinin yağlı ciltler için yüz yıkama jeli ile beraber... Jel ile yıkadıktan sonra, tonik ile cildinize hem takviye hem de arındırma uygulaması yapıyorsunuz. Ben ilk kullanımlarımı hep bu doğrultuda sürdürdüm. Daha sonradan epey azalmaya başladı, cildimin yağ seviyesinde. Sonra yeri geldi, jeli kullanamadığım zamanlar sadece bu tonik'i kullandım. Ürün hem ferahlatıyor hem de cildinizin yağlı formülünü temizliyor. Tavsiye eder miyim, evet. :)



2. Calinda Aloe Vera Özlü Krem; Bu kremi de birkaç sene önce Almanya'da yaşayan bir akrabamız getirmişti. İlk zamanlar fazla kullanamamıştım, yağlı ve akışkan bir formülü olduğu için. Ama bu sene epey kullanmaya başladık. Aleo Vera özlü kremlerin iyileştirici özelliği var, Aleo Vera'nın etkisi sebebiyle. Bu yüzdendir seviyorum Aleo Vera özlü kremleri. Bu krem Kağan'ımın, babamın, annemin ve benim kurtarıcımız oldu özellikle bu yaz. Kaşıntıya, tahrişe, sinek ıssırığına ve bilimum benzer şeylere o kadar iyi geliyor ki. Denendi her yara beremizde...

2 gün önce bir parmağıma sıcak su döküldü, sadece bir gece sürdüm sabah uyandığımda hiçbir acı sızı veya belirti kalmamıştı. Diyeceğim o ki, Calinda'nın Aleo Vera Özlü Kremini bulabiliyorsanız alın derim. Bu ürünümüz bittikten sonra ben Aleo Vera özlü kremleri kullanmayı bırakmayacağım artık, öyle karar aldım. (Kaç kere Aleo Vera dedim bu arada değil mi, farkedince dehşete düştüm :) )


3. Oriflame Optimals Oxygen Boost, Yüz Spreyi; 1 senedir bitiremedim ama, bittiğinde tekrar almayı düşündüğüm kurtarıcı ürünlerimizden biri daha Oriflame'dan (Eskiden Oriflame Satış Danışmanıydım diye söylemiyorum bunları bu arada). Düşünün ki hava sıcak ve nefes aldırmıyor size, yüzünüz alev alev yanıyor. Böyle bir anda yapacağınız şey, çantanızdan Oriflame yüz spreyinizi çıkartmak ve yüzünüze sıkıp ferahlamak. Yüzünüzü yıkayacak durumda olmadığınızda, aynı etkiyi size makyajınızı akıtmadan sağlıyor. Makyaj akıtıp akıtmadığını denemedim ama öyle söyleniyor. Oksijen veriyor gibi, nefes aldırıyor ve ferahlatıyor cidden. Biz annemle beğenerek kullanıyoruz bu ürünü, hatta ablama bile kullandırdım. Tavsiye edeceğim 3.ürün de bu. - (Benden iyi reklam yıldızı olurmuş ya, neyse) :)


Bu yaz kurtarıcım olan belirgin 3 ürünüm buydu. Bu üçü diğerlerini biraz gölgede bıraktı diyeyim ben size. :) Bahsetmedim bu zamana kadar ama benim de kullandığım kurtarıcı ürünlerim var dedim bu yazımda. Okuduğunuz için teşekkür ederim, başka bir ürün köşesi olur mu bilmiyorum ama görüşürüz. Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...