4 Kasım 2013 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #23


Önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarımı burada bulabilirsiniz. :)

Daha fazla fotoğraf için ise İnstagram sayfama buradan bakabilirsiniz. :)

Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım, geçtiğimiz haftayı fotoğraflarla değerlendirmek için yazdığım bir yazıdır. Yazmaya başladığımdan beri, haftalık olarak değerlendirmenin bana epey faydasının dokunduğunu farkediyorum. Bir haftayı nasıl geçirdiğimi, boşa geçirip geçirmediğimi gösteriyor bu yazılar... Bu sayede haftaya daha enerjik başlıyorum. :)

Bakalım geçtiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)


Geçtiğimiz hafta, bol ders çalışmalı geçti yine... Aslında bu yazı sabahtan yazılacaktı, ancak bu hafta çok hareketli başladı aile günü bizim evde idi. :) Neyse bakalım nasıl geçmiş geçen hafta? :)


Ders çalışan acıkır diyerek bir söz ile başlayayım yazıma. =) Hafta başından ders çalışmalarla başlayınca haftamız, acıkmak kaçınılmaz oldu. Bende Pazartesi başlangıçların günü diyerek, bir başlangıç yapayım dedim. Ne zamandır, ablamın bu yaz aldığı Special K'ya başlayabilirim dedim. Kendisine aldığını kullandı bitirdi bile. Ama ben bir türlü açmaya fırsat bulamamıştım. Fırsat bu fırsattır dedim, açtım ve başladım tam tahıllı gevrek yemeye... :)

 Tam tahıllı ekmek harici, tam tahıllı gevreği de kattım hayatıma. :) Doğrusu beğenmedim diyemem, sütlü de yoğurtlu da güzel. Ancak biraz şekerli gibi geldi, bu nasıl zayıflatır ki diye düşünmedim değil. :) Hadi hayırlısı diyelim, acıktıkca gün içinde tahıllı gevreğe sarılalım... :)


Kırmızı başlıklı şebek Kağan diyelim bu resme de, Maşallah diyip geçelim. :) Kuzumun banyo sonrası pozu, fotojenik kuzu vardı hafta içinde... Hafta Kağan'sız da eksiktir yani... :)


29 Ekim sabahı, kahvaltı sonrası çay keyfimiz sırasında bayrağımızı ortaya çıkardık. Kağan geçen 19 Mayıs'tan bayrağa alışık. Bayrağı görünce sevindi yine, seviyor bayrağımızı kuzum. Doğrusu sevilmez mi bu güzel bayrak? :) Annem bir Cumhuriyet kadını, Kağan'da bir Cumhuriyet çocuğu, yüreklerine sağlık... :) Cumhuriyetimizin 90.yılını coşkuyla kutluyoruz yeniden , ve 190.yılında da Cumhuriyetimizin daimiliğinin sürmesini diliyoruz... :)


Kağan'ım ile klip izlemecelerimiz meşhurdur. Yine bir klip izlemece anımızdan görüntü. Tabii bu sefer biraz ciddi idi ve yeni ayakkabısı vardı ayağında. :) 


Herşeyin küçüğü güzel değil mi sizce de? Kağan'a geçtiğimiz hafta alınan ayakkabılar karşınızda. :) Ama bir talihsizlik oldu, değiştirilecek bu hafta. Fermuarı tutmuyor, ayağından çıkıyor ayakkabı. Ama çok erkeksi değil mi? =)


Gelelim son resmimize. Geçen hafta pek bir resim çekememişim. :) Sakin ve dersler ile dolu geçince tabi haftamız. :)

Üstteki resim dünün yani Pazar'ın fotoğrafıydı. Yazının üstündeki bulutlarda siz ne görüyorsunuz bilmiyorum ama, ben benzettim bir çift kanata. Temiz, huzura ve güzelliğe açılmış bir kanat... :) Ben kuşları çok ama çok severim, belki de ondan ben öyle görmek istedim. Siz neye benzetirseniz... Veya benzetirseniz de benzetmezseniz de, benim geçirdiğim dün gibi sakin huzurlu ve resimdeki hava gibi rahatlatıcı günler geçirmenizi diliyorum. :)

Mutlu haftalar... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...