10 Kasım 2013 Pazar

Bir Bayram Sürprizi


Süprizler Candır, Sürprizler bazen canlandırır... :)

Süprizlere bayılırım, hem güzellikler sunar hem de özel olduğunuzu hissettirir insana. Mutlu olmanız adına, güzellikler sizi bulur sürprizler sayesinde bazen... :) Sürpriz yapmaya da, süprizle karşılaşmaya da bayılırım bu yüzden. Çünkü sürpriz yaptığınız kişi sizin için özeldir, ve sizin içinde özel olan birinden bir sürpriz alırsanız size sürpriz yapan için de siz özelsinizdir, anlarsınız bunu... :) Dilerim samimi sürprizler ve güzellikler bizleri bulsun... :)


Ablam ile eniştem bayramda bizdelerdi. Bayramın 3. gününde eniştemin babası geldi, evlerine gittiler. Ertesi gün de çıkıp bize geldiler geri. Kağan'ın diğer dedesi bir sürü oyuncak almış. Eniştem benim de elime bir torba tutuşturunca, epey şaşırdım. Kağan'a oyuncak almaya gittiklerinde bana da bir süredir istediğim bir şeyi almışlar. Aklıma gelmedi ne olabileceği, ta ki açıp görünceye kadar. Büyük bir kutu, ancak ne olabileceği konusunda sadece kutu oyunu olabileceği geliyordu aklıma. :)


Nasıl aklıma gelmedi anlamadım sonradan ama, içinden bir puzzle çıktı Ne zamandır ilgilenmeye başlamak için bir puzzle alma düşüncesi vardı aklımda. Eniştemle ablam beni düşünüp 1000 parçalık puzzle almışlar. :) Sağolsunlar beni çok mutlu ettiler. Çok istemiştim, ancak bir türlü kısmet olmamıştı. Hala başlamadım puzzle'ı yapmaya ama, daha dün aldım puzzle halımı. Yeni başlayacak bile olsam, önlemlerim var tedbirliyim yani... :)
Ks Games'in sitesinden aldım bu resmi. Ben kendim çekmeyi unutmuşum resmini. Yarın bugün başlayacağım inşallah. Bana yüz hatları çok güzel geldi kadının, duvarıma da yakışacağına eminim, tabii ablamlar kapmazsa. :) 

Bunu yazmak istedim bugün de. Dün Bursa Kent Meydanı Avm'den Puzzle halımı da alınca, başlamak için adım atmaya tamamen yaklaştım yani. Vize öncesi ünite çalışmalarımı bitirince, puzzle çalışmalarıma başlama sırası gelecek. O zamana kadar da inşallah, dün aldığım 3 kitabım ve puzzle halımın yazısını da yazarım. :)

Kısacası; sürprizler güzeldir, insana kendisini özel hissettirir. Ben kendimi özel hissettim bir kez daha, benim için özel olan ailem tarafından. Buradan tekrar ablam ve enişteme teşekkür ediyorum, ailemi seviyorum. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...