17 Temmuz 2019 Çarşamba

Dostum Geldi - Temmuz 2019


Bazen aylar sonra buluşursun, söyleyecek söz kalmaz. Özlem iyi giderilmeye başlar, dosta doyum olmaz... :) Şu an bu hallerdeyim... Dostum geldi, iyi ki geldi; can Merom, yine gönlümü şenlendirdi.


Mero'm, cumartesi gününden itibaren yeniden yanımda-yanımızda... Eylül'den bu yana, yan yana olamayalı 10 ay olmuştu ve özledim demek artık hafif kalıyordu ki; kavuştuk şükür... Hani yokluğu büyük eksik yaratan dost ve kardeşim o ya, o sebepten sohbet etmeden otursak bile iyi geliyor yine şimdi şu ara; anlıyoruz, anlaşıyoruz ya o vaziyette bile bir doyuma ulaştırıyor dostluğumız beni. Çok şükür, iyi ki'm yine yanımda... :) Hoşgeldin canım benim!

1 haftalık süreçte izniyle el verdiğince bizim yanımızda olacak, iyi vakit geçirmeye bakıyoruz yine. Annemler Cuma günü memlekete gitmek üzere yola çıktılar, iki gündür de o taraftalar; biz Meromla ablamlarda. Keyfi yerinde, garip bir şekilde alışılmışın dışında oluşumu bu sefer daha çabuk kabullenmiş haldeyim ben de. Değişiyor gelişiyor ve de özümsüyorum artık, hayattaki farklı anların varlığını ve bir yerde de gerekliliğini... (:

Mero'm ile her fırsatta sarılmaya, varlığını her fırsatta daha çok yaşamaya çalışıyorum; bu sefer daha az sohbet edebildik henüz ama zamana yayılmış halde azlıktan bahsediyorum yani. Merom yanıma gelmeden önce anlatacağım çokken, geldiğinde bir kısmını unuttuğumu ve bir kısmını da düşüncemden çabuk anlattığımı gördüm. Hayat bu durumdan ibaret belki de artık, uzak olsak bile her ilk fırsatta konuşuyor birbirimizi haberdar ediyoruz ya; daha çok netlikle birbirimizin sıcaklığına dokunmasına ve yan yana vakitlerimize özlem duymuşuz yine aslında... :)

Gelelim daha somut konulara; 101 Okey öğrettiler bana, ablam eniştem ve Meryem. Ama daha dün kavramış bulunduğumu gördük! Hiç oynamamış değildim, ama esas şimdi kavradım ve oyundan zevk almaya başladım. Dün ablam, Merom ve ben tekli oynadığımızda gördük ki, kavramış ve dikkatlice oynar olmuşum... (: 

Kağanımın kuşu Maviş ile ilgileniyoruz sonra, oldukça eğlenceli bir kuş kendisi ve de epey dilli ama bu iki gündür biraz sinirli bir hal aldı; ilgi birçok kişiden ya, biraz ters bir hareket olsun tribe giriyor sanki Maviş de... Fırsat mı kolluyor, ne? :) Kuş işte, hala tatlı ve güzel elbette. Maşallahı var, daha da büyüdü ve gelişti. Mero'mu da pek sevdi üstelik, ele gelmeye ve ele uçarak konmaya da Meromla daha fazla alıştı...

Temizlik Avcıları da izledik, iki gündür de Aşk-ı Memnu izliyoruz ablam ve Merom ile işte... :) Evde eğlencenin dibine az biraz yiyip çokça takılarak varıyoruz, sohbetle birbirimizi güldürmece muhabbetlerle. 

Özlemişim, şu basit görülebilecek benim için en esaslı beraber vakitlerimizi işte; ablamla, Meromla, eniştemle, Kağanımla evde böyle geçiyor günlerimiz işte, 3ten fazla halimizle dolu dolu geçiyor bence... Kağanımla okul bitti biteli vakit geçirme telaşlarını hala yaşıyoruz ama onu da yoluna koymaya başladık diyebiliriz şu sıra neyse ki... Az biraz sıkıntısı, çokça ne yapacağını bilemez bir boş vakitlere düşmüşlüğü hakim hani; bu yaz tatillerinde net bir çözüm bulmak lazım çocuklarımızın bu durumuna, bize sarıyorlar bir süre sonra, eskiden bizim olduğumuz gibi sokaklar onların değil çünkü...

İşte böyle; genç gence bir vakit geçirmece halleri beni mutlu ediyor, özellikle de Merom da yanımda iken şu sıra. Fırsatların gelişine, susuşlarımıza, sohbetlerimize, vakit geçirme imkanlarımızın varoluşuna sağlık... :) Maşallah bize o zaman..

Not; bu satırları ablam ve Merom eve alışveriş yapmaya gittikleri sırada yazabiliyorum, zira olabildiğince yan yana fırsatlarımızı anda kalarak geçirmeye çalışıyorum... Şükür. (:

Not 2; annem ve babamlarla günde bir kez konuşuyoruz, iyiler ve köyde dedemin ilk sene-i devriye yemeğini dayımlar ile beraber verdiler. Çok şükür istedikleri gibi olmuş ve köyden dün çıktı gezerek dönüş yoluna geçtiler, Pazara kadar konaklayarak gezecekler işte.. Bu fırsata da hepimiz adına şükrediyorum, zira düşündüren birçok ana sürükledi bizleri; gördük ki zorluğuyla ve güzelliğiyle başarabiliyoruz bir şeyleri hala... (:

Not 3; Günler çabuk değil dolu dolu geçti diyelim hafta sonunda inşallah, duyurulur! Sevgilerimle... :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...